loteri

Nombor Loteri pada iPhone Anda

Sekiranya anda ingin mengikuti keputusan Loteri Nasional Britain maka mendapatkan aplikasi iPhone terkini boleh menjadi penyelesaian yang tepat.

Aplikasi iPhone Loteri Nasional kini tersedia untuk memuat turun terus ke iPhone, iTouch atau  DOWNLOAD EVO888 Android hanya ke iTunes. Aplikasi percuma ini membolehkan anda menyemak keputusan Loteri UK dan maklumat pemenang hadiah terkini supaya anda dapat mengetahui prestasi nombor anda. Anda boleh melihat semua cabutan Loteri Nasional di telapak tangan anda, di mana sahaja anda berada, pada bila-bila masa sepanjang hari.

Anda boleh menggunakan aplikasi ini untuk memeriksa tiket Loteri anda untuk mengetahui apakah bola yang diambil sesuai dengan nombor yang anda pilih sehingga anda tidak perlu lagi bertanya-tanya apakah nombor anda terbukti bernasib baik atau tidak.

Aplikasi ini merangkumi penjana tiket rawak yang merupakan alternatif yang berguna untuk bermain beruntung.

Aplikasi National Lottery iPhone juga menyenaraikan semua keputusan Loteri British sejak undian pertama pada tahun 1994, jadi jika anda ingin melihat corak, atau mengetahui nombor mana yang lebih beruntung daripada yang lain, ini adalah cara yang tepat untuk melakukannya.

Beberapa nombor nampaknya lebih beruntung daripada yang lain ketika datang ke Loteri Nasional. Anda boleh berpeluang bergabung dengan ribuan jutawan yang telah memenangi Loteri dengan melihat betapa bertuahnya nombor pilihan anda.

Nombor yang paling kerap diambil sejak loteri pertama kali dimulakan adalah nombor bola 38. Nombor ini telah diambil sebanyak 256 kali; 209 sebagai salah satu bola utama dan 47 kali sebagai bola bonus.

Untuk meningkatkan peluang anda untuk menang, nombor kedua yang paling kerap diambil ialah 25. Setakat ini, angka 25 telah ditarik sebanyak 235 kali; 196 kali salah satu bola utama dan 39 kali sebagai bola bonus. Nombor lain yang lebih kerap muncul daripada yang lain termasuk 31, 23 dan 9.

Untuk peluang yang lebih baik untuk memilih kombinasi yang menang, ia juga berguna untuk mengetahui nombor mana yang paling jarang diambil untuk loteri. Sesiapa yang sedikit khurafat mungkin tidak terkejut apabila mengetahui bahawa nombor 13 adalah bilangan yang paling sedikit.

Sejak Loteri Nasional dilancarkan pada tahun 1994, angka 13 telah diambil sebanyak 146 kali; lapan kali lebih sedikit daripada nombor lain. Nombor malang lain termasuk 6, 11 dan 41..

Sekiranya anda ingin menambahkan aplikasi iPhone Loteri Nasional ke telefon bimbit anda, yang perlu anda lakukan hanyalah mengunjungi gedung aplikasi iPhone dan mencari “Loteri Nasional – Lotot”.

Anda semestinya dapat melihat aplikasi Loteri Nasional dan anda cukup klik pada logo untuk memuat turun dan memasang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *